top of page

Hetki on hirsisauna. Hyvästä syystä.

Päivitetty: 1. kesäk.
Saunojemme laadusta puhuttaessa kaikki lähtee niiden pääraaka-aineesta: sertifioidusta, kestävästi hoidetuissa Pohjois-Suomen metsissä kasvaneesta kuusesta. Hitaan kasvunsa ansiosta puu on erittäin tiivistä ja sillä on poikkeuksellista lujuutta ja kestävyyttä. Oikein rakennettuna aito suomalainen hirsisauna on siis paras sijoitus elinikäiseen nautintoon. Suomalainen puu on ympäristöystävällinen rakennusmateriaali, uusiutuva luonnonvara, jolla on kyky paitsi korvata hiili-intensiivisiä rakennusmateriaaleja, myös toimia hiilinieluna.


Lamellihirsiemme rakenteen ansiosta kaksi saumattomasti liimattua puukerrosta säilyttävät muotonsa ja vahvuutensa erinomaisesti. Hirret on tehty puun ytimestä, tiheimmästä ja vahvimmasta osasta, mikä parantaa merkittävästi niiden eristyskykyä ja tekee saunasta energiatehokkaan. Etenkin saunojen rakennusmateriaalina suomalaiset kuusitukit ovat erinomainen valinta, koska ne ovat hengittäviä ja kestävät mainiosti kosteutta sekä kulutusta.


Toiminnallisen kyvykkyytensä lisäksi lamellihirsien tyylikäs ja ajaton muotoilu sopii vaivattomasti moderniin pihaympäristöön. Suomalainen kuusihirsi on luonnollinen ja turvallinen materiaali, joka ei vain näytä hyvältä, vaan tuntuu ihanalta kaikille aisteille, ja edistää terveyttä ja hyvinvointia.


Suomen vanhimmat saunat olivat ja ovat edelleen nimenomaan hirsisaunoja, ja niin ovat myös Hetki-saunat. Olemme ylpeitä saadessamme käyttää tätä fantastista suomalaista raaka-ainetta.


Comments


bottom of page