top of page
Image by Santtu Perkiö

INSPIROIDU

Kun kiukaan kuumille kiville heittää vettä, syntyy vesihöyryä. Tuo saunan kuuma hönkäys tekee ihmeitä. Voit saunan hiljaisuudessa tuntea, kuinka lämpö hellii kehoasi. Voit tuntea, kuinka onnellisuus hiipii sisällesi.

Saunomisen hyödyt

SAUNOMISEN HYÖDYT

Sauna on paikka, jossa jännittyneet lihakset rentoutuvat. Sauna nopeuttaa rasituksesta palautumista liikunnan jälkeen ja tuo helpotusta lihaskipuihin ja -jännityksiin.

vanha_sauna.jpg

Sydämelle saunominen tekee hyvää, sillä se edistää verenkiertoa ja tehostaa sydämen toimintaa. Saunomisen tiedetään myös alentavan verenpainetta ja pienentävän sepelvaltimotaudin riskiä.

Monille tärkeintä on kuitenkin saunan tuottama hyvä olo. Tutkimuksissa on todettu saunomisen lisäävän mielihyvähormonien eli endorfiinien tuotantoa. Saunan jälkeen olo on rentoutunut ja raukea, eikä nukahtamisvaikeuksista todennäköisesti tarvitse kärsiä. Sauna antaa hyvät unet, ja se lisää syvän unen määrää.

PIHASAUNOJA

HETKI-SAUNOJA

laude_kuva.jpg

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Harkitsetko saunaa pihallesi? Haluatko tutustua tarkemmin saunaamme ja sen moniin mahdollisuuksiin? Käänny jälleenmyyjämme puoleen. Hän on saunomisen asiantuntija ja palvelee sinua mielellään.

bottom of page