top of page
(C)-Hannes-Niederkofler_HQ-9997_low.jpg

MIKSI HETKI?

Saunamme on valmistettu ammattitaidolla Suomessa, parhaista materiaaleista, pitkän perinteen tuomalla viisaudella. Tarjolla on rentouttavia saunaelämyksiä vuosikymmenestä toiseen.

lähikuva.jpg

TOIMITUS

VALMIINA PIHALLESI

Olemme tehneet Hetki-saunan hankinnan sinulle helpoksi, vaivattomaksi ja riskittömäksi. Sinun tarvitsee vain miettiä saunalle sopiva paikka pihaltasi ja tehdä kevyet perustukset. Ohjeet saat meiltä. Tämän lisäksi valitset saunan värin ja varusteet mieleiseksesi. Lopusta huolehdimme me.

Sähkökiuasta ja saunan valaistusta varten tarvitset sähköasentajan tekemään kytkennät sähköverkkoon. Jälleenmyyjämme auttaa sinua mielellään tässäkin.

TOIMITUS
VALMISTUS
puuseppa.jpg

SUOMALAISTA

KÄSITYÖTÄ

Suomalaiset saunamestarit valmistavat jokaisen Hetki-saunan ammattitaidolla, tarkkaa laadunvalvontaa noudattaen. Hetki-sauna on yksityiskohtia myöten harkittu kokonaisuus, joka on suunniteltu ja valmistettu kestämään sukupolvelta toiselle.

Hetki-sauna toimitetaan asiakkaalle aina täysin valmiina. Tällä tavoin voimme taata saunan laadun ja toimivuuden. Lisäksi toimitustapa säästää asiakkaan monelta päänvaivalta ja ongelmalta, joita itse rakennettavan pakettisaunan hankintaan liittyy.

materiaali
tukit.jpg

HIRRESSÄ PIHASAUNAMME SALAISUUS

Vanhimmat suomalaiset saunat olivat nimenomaan hirsisaunoja – ja sellainen Hetki-saunakin on. Hetki-saunan runko on valmistettu Pohjois-Suomessa kasvaneesta kuusesta. Kylmässä ilmastossa kasvukausi jää lyhyeksi, minkä ansiosta puu on tiivissyistä, vahvaa ja pitkäikäistä. Käyttämämme puutavara on korjattu kestävästi hoidetuista, sertifioiduista metsistä.

 

Hirsi on erinomainen rakennusmateriaali siitäkin syystä, että se on 100 % uusiutuva, hiilidioksidia sitova, hengittävä ja kosteutta kestävä materiaali. Hetki-saunassa yhdistyvät siis sekä saunomisen että puun terveysvaikutukset.

TAVALLISIMMAT KYSYMYKSET

Olemme koonneet Hetki-saunaan liittyvät tavallisimmat kysymykset ja vastaukset omalle sivulleen. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä meihin tai jälleenmyyjäämme.

UKK
Hetkisauna_steam_edited.png

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Harkitsetko saunaa pihallesi? Haluatko tutustua tarkemmin saunaamme ja sen moniin mahdollisuuksiin? Käänny jälleenmyyjämme puoleen. Hän on saunomisen asiantuntija ja palvelee sinua mielellään.

bottom of page