top of page
(C)-Hannes-Niederkofler_HQ-9997_low.jpg

MIKSI HETKI?

Saunamme on valmistettu ammattitaidolla Suomessa, parhaista materiaaleista, pitkän perinteen tuomalla viisaudella. Tarjolla on rentouttavia saunaelämyksiä vuosikymmenestä toiseen.

Hetki installation Holland 12_edited.png

TOIMITUS
VALMIINA PIHALLESI

Olemme tehneet Hetki-saunan hankinnan sinulle helpoksi, vaivattomaksi ja riskittömäksi. Sinun tarvitsee vain valita saunalle sopiva tasainen ja kantava paikka pihaltasi. Tämän lisäksi valitset saunan värin ja varusteet mieleiseksesi. Lopusta huolehdimme me.

Sähkökiuasta ja saunan valaistusta varten tarvitset sähköasentajan tekemään kytkennät sähköverkkoon. Jälleenmyyjämme auttaa sinua mielellään tässäkin.

Jos olet valinnut puukiukaan, tarvitset ammattilaisen asentamaan savupiipun ja hormin uudelleen kiukaaseen. Puukiuas on koeasennettu tehtaallamme, mutta hormi ja savupiippu on purettu kuljetuksen ajaksi, jotta niiden liitokset eivät vaurioidu ja aiheuta tulipaloriskiä saunan käytön aikana.

TOIMITUS
VALMISTUS
puuseppa.jpg

SUOMALAISTA
KÄSITYÖTÄ

Suomalaiset saunamestarit valmistavat jokaisen Hetki-saunan ammattitaidolla, tarkkaa laadunvalvontaa noudattaen. Hetki-sauna on yksityiskohtia myöten harkittu kokonaisuus, joka on suunniteltu ja valmistettu kestämään sukupolvelta toiselle.

Hetki-sauna toimitetaan asiakkaalle aina täysin valmiina. Tällä tavoin voimme taata saunan laadun ja toimivuuden. Lisäksi toimitustapa säästää asiakkaan monelta päänvaivalta ja ongelmalta, joita itse rakennettavan pakettisaunan hankintaan liittyy.

materiaali
tukit.jpg

HIRRESSÄ PIHASAUNAMME SALAISUUS

Vanhimmat suomalaiset saunat olivat nimenomaan hirsisaunoja – ja sellainen Hetki-saunakin on. Hetki-saunan runko on valmistettu Pohjois-Suomessa kasvaneesta kuusesta. Kylmässä ilmastossa kasvukausi jää lyhyeksi, minkä ansiosta puu on tiivissyistä, vahvaa ja pitkäikäistä. Käyttämämme puutavara on korjattu kestävästi hoidetuista, sertifioiduista metsistä.

 

Hirsi on erinomainen rakennusmateriaali siitäkin syystä, että se on 100 % uusiutuva, hiilidioksidia sitova, hengittävä ja kosteutta kestävä materiaali. Hetki-saunassa yhdistyvät siis sekä saunomisen että puun terveysvaikutukset.

TAVALLISIMMAT KYSYMYKSET

Olemme koonneet Hetki-saunaan liittyvät tavallisimmat kysymykset ja vastaukset omalle sivulleen. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä meihin tai jälleenmyyjäämme.

UKK

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kaikki kaikessa. Ja se tarkoittaa asiakkaiden palautteen kuulemista herkällä korvalla. Olemme kiitollisia jokaisesta viestistä ja kommentista, tässä niistä muutama.

"A dream comes true. Finally, a private sauna in the garden. And not just any sauna but fantastically beautiful Hetki Sauna with a large window to look out over the garden. Even though it was a bit exciting to get the sauna in place, it went great. The further service and help were also very good. In short, very happy with this purchase."

Rene D, the Netherlands

Hetki Sauna outdoor in the Netherlands garden backyard
laude_kuva.jpg

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Harkitsetko saunaa pihallesi? Haluatko tutustua tarkemmin saunaamme ja sen moniin mahdollisuuksiin? Käänny jälleenmyyjämme puoleen. Hän on saunomisen asiantuntija ja palvelee sinua mielellään.

bottom of page